logo-dekeyzer.png

Publireportage WTV / Focus

We ontwerpen met passie en visie uw droomkeuken, met aandacht voor heerlijk koken, gezellig samenzijn en genieten van een heerlijke maaltijd. Onze leefkeukens worden echt op maat gemaakt. Naar uw wensen en verlangens, mogelijkheden en timing. Vind uw inspiratie in onze prachtige toonzalen, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Bij ons ontdek je de mooiste landhuis- en hedendaagse keukencreaties.

Een sterke vertrouwensband met elke klant staat centraal. Een vertrouwen waardoor uw droomkeuken tot in de kleinste details tot stand komt. Het is een ware ontdekking in ons atelier: hoogtechnologische computergestuurde machines in combinatie met ambachtelijke vakmannen zorgen voor authentiek maatwerk in zijn meest pure betekenis. Ontwerp, productie en plaatsing gebeurt enkel door eigen mensen. We zijn trots op zijn kwaliteit, efficiëntie en stiptheid.

Onze liefde voor kwalitatief maatwerk, mooie materialen en vakmanschap vertaalt zich in prachtige creaties voor badkamer, dressing, bijkeuken en woonkamer.

Dekeyzer keukenarchitectuur geeft jouw smaak vorm!

The new living kitchen

Nieuwe inspiratie van Beta Plus, prachtig uitgegeven in een XL-formaat Tientallen nieuwe keukentrends, recent gefotografeerd, in tijdloze en hedendaagse stijl.

Mooi uitgevoerd fotoboek, in groot en vierkant formaat, met fraaie keukens van vooraanstaande Belgische binnenhuisarchitecten.

Opvallend is het gebruik van witte, zwarte en bruine tinten en de toepassing van natuurlijke materialen, zoals eikenhout, Belgisch hardsteen, gietijzer, brons enz.

Naast zeer moderne en strakke inrichtingen zijn er ook meer historiserende ontwerpen bij. Het werk van de negentien binnenhuisarchitecten wordt per bedrijf door middel van fraaie kleurenfoto´s getoond.

Een must voor elke keukenliefhebber en professional.

 

Verschenen in januari 2012, p.104-115

Compenduim keukens

Een bron van inspiratie voor iedereen die een nieuwe keuken wil laten plaatsen. Deze volledig nieuwe editie door Beta Plus is nog gevarieerder dan de vorige uitgaves met recente keukenrealisaties in klassieke, landelijke, tijdloze én hedendaagse minimalistische stijl.

Er wordt ook uitgebreid aandacht geschonken aan alle gebruikte materialen, afwerkingsvormen en de meest recente keukenapparatuur in het topsegment.

Verschenen in januari 2009, p.134-145

Eigentijdse keukens

In deze volledige nieuwe editie van Beta Plus worden de nieuwste keukencreaties van toonaangevende designers en keukenproducenten getoond. Daarnaast wordt ook heel wat aandacht besteed aan hoogkwalitatieve keukenapparatuur: exclusieve fornuizen en kookplaten, ruime koelkasten,...

De laatste jaren heeft de hedendaagse keuken een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Van een zuiver functionele ruimte transformeerde de keuken naar een ware leefomgeving waarin nog steeds gekookt wordt, maar waar ook gegeten wordt, tv gekeken, en waar zelfs gasten op informele manier ontvangen kunnen worden. De keuken groeide mee met deze evolutie. De ruimte werd steeds groter en er kwam een extra eettafel en/of eethoek, een tv-scherm, een haard,...

Technologische vernieuwingen en gesofisticeerde keukenapparaten werden voortaan geïntegreerd in een totaalconcept, waar ook andere interieurelementen een belangrijke rol spelen: verlichting, kleurenpalet, gebruikte materialen,... en alle andere aspecten die een interieur tot een aangename woonomgeving maken. Alle keukens in dit boek zijn uitgesproken hedendaags vormgegeven.

Verschenen in januari 2007, p.74-91

Wonen landelijke stijl

Wonen Landelijke Stijl staat al jaren bekend als de referentie voor landelijke stijl. Zowel in omvang als in bereik is het het grootste, klassieke woonblad van Nederland én België. De laatste jaren is Wonen Landelijke Stijl uitgegroeid tot een merk: spin-offs, productbranding, bijlagen en gelijknamige boeken maken dat Wonen Landelijke Stijl een onontkoombare merk is voor wie houdt van de landelijke woonstijl.

Verschijning in 2013: editie 1, editie 5, editie 6

Stijlvol wonen

Eclectisch wonen is de nieuwe trend: mensen zijn op zoek naar een originele en stijlvolle combinatie van modern en klassiek. Stijlvol Wonen speelt hierop in en brengt interieurs die design en authenticiteit combineren in een hedendaagse mix. Het zijn stuk voor stuk moderne woningen die gezelligheid en geborgenheid uitstralen. De populariteit van deze nieuwe woonstijl meten we af aan de enorme groei die het blad op zeer korte termijn heeft gekend. Op enkele jaren tijd is Stijlvol Wonen uitgegroeid van een spin-off van de gelijknamige boekenreeks tot een volwaardig, luxueus woonblad met zes edities en een trouw lezerspubliek.

Verschijning in 2013: editie 1, editie 2

Keukens landelijke stijl

Wonen Landelijke Stijl staat al jaren bekend als de referentie voor landelijk wonen. Zowel in omvang als in bereik is het het grootste, klassieke woonblad van België. Wonen Landelijke Stijl - Keukens is een spin-off van dit magazine. Dat maakt dat het dezelfde uitstraling, vormgeving, typografie en fotografie heeft als het moederblad Wonen Landelijke Stijl. Deze editie ligt los in de winkel en verschijnt later nog in pakket met Wonen Landelijke Stijl.

Verschijning in 2013: publireportage in jaaruitgave

Radio 2

Radio 2 staat dicht bij de luisteraar. Het grootste radionet van Vlaanderen biedt een brede muzikale mix met bijzondere aandacht voor Nederlandstalige en Vlaamse producties.

Met deze muziek en met ontspanning en een gevarieerd informatieaanbod, waaronder regionaal nieuws, richt Radio 2 zich tot een breed publiek.

De regionaal ontkoppelde programma's spelen extra in op wat er in de eigen regio gebeurt. Het nieuws- en informatieaanbod van het net heeft onder andere aandacht voor de regionale en nationale politiek, cultuur, economie en sport. Dit alles steeds met als uitgangspunt: Radio 2 brengt de wereld op mensenmaat.

Verschijning in 2013: februari, oktober