Skip to content

Technisch Projecttekenaar

 

Hoe ziet mijn job eruit?

In deze job als technisch tekenaar kom je terecht in een tof team van 5 collega projecttekenaars. Je vormt samen met het team de spil tussen de verkoops, productie, plannings én plaatsingsafdelingen. Je controleert de ontwerpen van verkochte keukens op technische haalbaarheid en verfijnt ze verder in het tekenprogramma. Je maakt gebruik van  je ruimtelijk inzicht, overloopt de verschillende productiestappen en toetst ze af op vormgeving. Nadien zorg je voor de opmaak van een kant- en klaar dossier en instructies voor productiemedewerkers en plaatsers. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een aantal rechtstreekse bestellingen bij leveranciers en volg je die nauwgezet op.

 

Wat wordt van mij verwacht?

Voor deze job als technisch projecttekenaar beschik je idealiter over een bachelor opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. Technische affiniteit door middel van studies en/of ervaring is een grote plus, ruimtelijk inzicht is belangrijk. Heb je (enige) ervaring met tekensoftware? Dan ben je voor ons de geknipte persoon, verdere interne opleidingen worden voorzien. Verder ben je nauwkeurig ingesteld en ga je graag systematisch en gestructureerd te werk. Tot slot en niet onbelangrijk ben je een geboren teamplayer, leergierig en punctueel ingesteld. Je bent, figuurlijk weliswaar, een persoon om op te bouwen!

 

Wat geven wij jou hiervoor terug?

Naast werken in een gezonde en familiale omgeving krijg je de kans jezelf verder te ontplooien binnen een high- end segment en kom je terecht in een dynamisch en ervaren team. In ruil voor jouw inzet voorzien wij een contract van onbepaalde duur en een mooi verloningspakket aangepast aan je profiel en ervaring. Je geniet van vakantie tijdens de warmste (bouwverlof) en de gezelligste periode van het jaar (kerstvakantie) en kan daarnaast je verlofdagen vrij inplannen.

Sollicitatie