Skip to content

 

Een familiebedrijf

Als familiebedrijf heeft dekeyzer keukens en interieur een uitmuntende reputatie opgebouwd dankzij haar rijkelijk verleden binnen de sector. Al drie generaties lang wordt de kunst van ontwerpen, het ambacht van vervaardigen en het vertrouwen opbouwen met de klant onderling aan elkaar doorgegeven, met als doel de beste kwaliteit in de markt te zetten voor de klant. 


Sinds het ontstaan legde elke generatie op haar beurt de lat hoger met als huidig resultaat een toonaangevend keuken- en interieur-bedrijf dat synoniem staat voor innovatie en visie, voor kwaliteit en duurzaamheid, maar bovendien ook klantvriendelijk. Met trots staan vandaag de broers Koen, Hans en Bart De Keyzer gezamenlijk aan het roer van de groep dekeyzer dat door meer dan 100 enthousiaste in hun vak hoog opgeleide werknemers wordt gedragen.

 

Innovatie

Als allereerste brachten we de greeploze keukenkasten op de markt in België. Vandaag de dag wordt deze visie nog steeds gesmaakt en bepaalt ze nog steeds het uitzicht van vele keukens. We blijven met een sterk team innoveren in technologieën, nieuwe materialen zonder de essentie van vakmanschap uit het oog te verliezen om het comfort van de klant te verbeteren.

 

Vakmanschap

Vakmanschap bestaat uit een degelijke over de verschillende generaties heen, opgebouwde accurate kennis. In ons eigen atelier worden stijlen en technieken volgens de regels van de kunst toegepast. Deze aanpak levert kwaliteit en onbetwistbare duurzaamheid op.  

Kwaliteit

Als toonaangevend familiebedrijf hebben we toegang tot een ‘premium’ kwaliteit aan diverse materialen. Deze eerste keus aan materialen levert voor ons én voor de klant alleen maar voordelen op.

 
Bekijk onze realisaties

 

Familiefoto-broers-Koen-Bart-Hans-Dekeyzer_1280x0
Dekeyzer keukens

Van de ultieme droom naar de realiteit 

Wij maken uw droom realiteit in zeven stappen. 

Uw ontwerper luistert, adviseert én begeleidt u van ontwerp tot oplevering.

  1. Informatie
  2. Voorontwerp & offerte
  3. Akkoord
  4. Opmetingen
  5. Productie  (12 weken voor plaatsing)
  6. Plaatsing
  7. Oplevering

U droomt al een tijdje van een moderne of landerlijke keuken of een duurzame maatkast?

Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan altijd klaar om uw ideeën te bespreken.

 

Maak online een afspraak

Herontdek uw keuken

Uw dekeyzer-interieurarchitect leeft zich in, in uw leefwereld en stijlwensen... Wenst u graag een landelijke keuken of een moderne keuken?

De stijl en de architectuur van uw woning is vaak een goed uitgangspunt.

Ofwel harmonieert of contrasteert het resultaat.

Met zijn expertise, passie voor kwaliteit, neus voor trends en aandacht voor uw ultieme comfort creëert hij een keuken die op het lijf van u en uw woning geschreven is.

Interieurarchitect Dekeyzer
Eigen productie Dekeyzer

Eigen productie als troef

Uw ontwerper bij dekeyzer luistert, adviseert én begeleidt u van ontwerp tot plaatsing.

Eerst bespreken wij verschillende alternatieven van uw totale interieurinrichting, keuken of een ander project en bepalen de materialen. Vervolgens wordt uw project bij U opgemeten en vertaald naar het definitieve uitvoeringsplan.

Omdat we bij dekeyzer alles in eigen huis houden en hierdoor niet vervallen in standaards, behouden we tot het laatste moment de mogelijkheid om in te grijpen.

Van boom tot uniek meubel

 

In de handen van onze meubelmakers gaat hout leven en spreken. Hout is onze favoriete grondstof of het nu om Franse Eik of een andere edele soort gaat. Een team van de beste meubelmakers creëert uw interieur van brute boom tot afgewerkt product.  

Houtverwerking Dekeyzer
Houtverwerking Dekeyzer
Houtverwerking Dekeyzer

Lakken Dekeyzer

Lakken of beitsen

 

In de handen van onze meubelmakers worden alle unieke onderdelen volgens de regels van de kunst gelakt of gebeitst. Dit procedé vraagt manuren die op hun beurt garant staan voor een duurzaam en sterk eindproduct in de handen van de klant. 

Beitsen Dekeyzer
Lakken en beitsen Dekeyzer

Ons professioneel en geroutineerd plaatsingsdienst

Uw keuken is ook een beetje ons kindje. Daarom zetten we onze eigen monteurs in.
Zij plaatsen en verfijnen uw keuken.
Zo is het einderesultaat precies zoals u het voor ogen had, en begint u meteen te genieten.

Bent u op zoek naar een landelijke of moderne keuken?

Contacteer ons voor advies op maat

Professionele plaatsingsdienst
Professionele plaatsingsdienst
Professionele plaatsingsdienst
Maak online een afspraak

Service


 

Ons streefdoel is een 100 % tevreden klantenrelatie. Mocht er een probleem zijn met één van onze producten dan staat een ervaren serviceteam voor u klaar. Uw maatwerkkeuken verdient eersteklas toestellen. Daarom stellen we u alleen merken voor die u dezelfde levenslange kwaliteit als wijzelf garanderen.

 

Merken waarop u kunt bouwen: met een knap design, hoog gebruikscomfort én een ijzersterke technologie.