Skip to content

Familiebedrijf met een rijke geschiedenis

Al meer dan drie generaties lang heeft dekeyzer keukens en interieur als familiebedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd in de sector. Ontwerpen, vervaardigen en vertrouwen opbouwen met de klant zit in ons DNA en we streven ernaar om de beste kwaliteit op de markt te bieden.
De broers Koen, Hans en Bart De Keyzer leiden nu het bedrijf en werken samen met meer dan 100 hoog opgeleide werknemers die onze visie op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid delen.

 

Innovatie en vakmanschap

Wij zijn voortdurend bezig met innoveren en introduceren als eerste de greeploze keukenkasten op de Belgische markt. Door nieuwe technologieën en materialen te gebruiken zonder vakmanschap uit het oog te verliezen, verbeteren we het comfort van onze klanten.
Vakmanschap is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring, en ons eigen atelier past stijlen en technieken toe volgens de regels van de kunst. Dit resulteert in kwaliteit en duurzaamheid die onbetwistbaar zijn.

 

Premium kwaliteit

Als toonaangevend familiebedrijf hebben we toegang tot de beste kwaliteit van verschillende materialen. Deze eersteklas materialen bieden voordelen voor zowel ons als onze klanten.
Ervaar zelf de passie en toewijding van ons familiebedrijf en maak een afspraak in een van onze toonzalen bij u in de buurt
.

 
Bekijk onze realisaties

 

Familiefoto-broers-Koen-Bart-Hans-Dekeyzer_1280x0
Dekeyzer keukens

Van droom naar realiteit: uw perfecte keuken of maatkast in 7 stappen

Bij dekeyzer keukens en interieur maken wij uw droom werkelijkheid in zeven eenvoudige stappen. Uw persoonlijke ontwerper zal u begeleiden en adviseren, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van uw keuken of maatkast.
Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

  1. Informatie - wij luisteren naar uw wensen en bespreken uw ideeën
  2. Voorontwerp & offerte - wij maken een gedetailleerd ontwerp en een offerte op maat voor u
  3. Akkoord - na uw goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we van start
  4. Opmetingen - onze expert komt bij u langs om alles op te meten
  5. Goedkeuring uitvoeringsplannen en orderbevestiging – waarbij de definitieve uitvoering wordt vastgelegd na de opmetingen. 
  6. Productie - wij produceren uw keuken of maatkast met vakmanschap en aandacht voor detail (reken op 12 weken)
  7. Plaatsing - onze professionele installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie
  8. Oplevering - wij zorgen voor de finishing touch en leveren uw keuken of maatkast op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een moderne of landelijke keuken of een duurzame maatkast. Ons team staat klaar om uw ideeën te bespreken en uw droom werkelijkheid te maken.

 

Plan je meeting

Herontdek uw keuken met Dekeyzer-interieurarchitecten. 

Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige keuken- en totaalinrichtingen die perfect passen bij uw stijlwensen en leefomgeving. Of u nu houdt van een landelijke of moderne keuken, wij vertalen de architectuur en stijl van uw woning naar een uniek en op maat gemaakt ontwerp.

Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van keukens en houden zich voortdurend op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Ze hebben een neus voor kwaliteit en letten op elk detail om ervoor te zorgen dat uw keuken niet alleen mooi, maar ook functioneel en comfortabel is.

Of uw woning nu harmonieert of contrasteert met uw keuken, wij zorgen voor een naadloze integratie van het ontwerp in uw woning. We combineren onze expertise en passie voor kwaliteit om een keuken te creëren die perfect bij u en uw woning past.

Interieurarchitect Dekeyzer
Eigen productie Dekeyzer

Eigen productie als troef

Bij Dekeyzer houden we alles in eigen huis, van ontwerp tot plaatsing, zodat we maximale controle hebben over het productieproces en de kwaliteit van onze keukens en totaalinrichtingen kunnen garanderen.

Onze ontwerpers luisteren, adviseren en begeleiden u van begin tot eind. We beginnen met een uitgebreid gesprek om uw wensen en behoeften te begrijpen en bepalen vervolgens de materialen en alternatieven voor uw totale interieurinrichting, keuken of ander project.

Nadat we het definitieve uitvoeringsplan hebben vertaald naar uw specifieke situatie, meten we alles op bij u thuis om ervoor te zorgen dat alles perfect past. Onze eigen productie geeft ons de flexibiliteit om elk detail aan te passen en garandeert dat we geen compromissen hoeven te sluiten in termen van kwaliteit en afwerking.

Onze troef ligt in onze unieke aanpak, waarbij we tot het laatste moment de mogelijkheid behouden om in te grijpen en eventuele aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat uw keuken of totaalinrichting aan al uw verwachtingen voldoet
.

Van boom tot uniek meubel

 

We werken uitsluitend met de beste soorten hout, zoals Franse eik en andere edele houtsoorten, die we zorgvuldig selecteren op basis van hun kwaliteit en duurzaamheid. Onze meubelmakers hebben de expertise en de passie om deze materialen tot leven te brengen en er unieke en functionele meubelstukken van te maken.

Vanaf het moment dat we de boom selecteren tot het moment dat we het afgewerkte product leveren, hebben we totale controle over het productieproces. Dit betekent dat we niet alleen kunnen garanderen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook dat we duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel dragen.

Bij Dekeyzer gaat hout echt leven en spreken, dankzij de vaardigheden van onze meubelmakers en ons engagement voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit resulteert in unieke interieurs die perfect passen bij de stijl en persoonlijkheid van onze klanten.

 

Houtverwerking Dekeyzer
Houtverwerking Dekeyzer
Houtverwerking Dekeyzer

Lakken Dekeyzer

Lakken of beitsen

 

Bij Dekeyzer hechten we veel belang aan de afwerking van onze meubelstukken. Onze meubelmakers zijn experts in het lakken en beitsen van elk onderdeel van uw interieur, van de kleinste details tot de grootste oppervlakken. We gebruiken alleen de beste kwaliteit lak- en beitsproducten die zorgen voor een duurzaam en sterk eindproduct.

Onze meubelmakers werken met grote precisie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect is afgewerkt. We gebruiken moderne technieken en gereedschappen om ervoor te zorgen dat onze afwerkingen van de hoogste kwaliteit zijn en voldoen aan de strengste normen.

Bij Dekeyzer begrijpen we dat het lakken en beitsen van meubels tijd en expertise vergt. Daarom hebben we een team van ervaren en getalenteerde meubelmakers die hun vak tot in de puntjes beheersen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun meubelstukken zijn afgewerkt met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Of het nu gaat om het creëren van een landelijke keuken of een moderne inrichting, de afwerking van onze meubelstukken is altijd van topkwaliteit. Bij Dekeyzer bieden we onze klanten het beste vakmanschap en de hoogste kwaliteit afwerking, zodat ze jarenlang kunnen genieten van hun interieur.

 

Beitsen Dekeyzer
Lakken en beitsen Dekeyzer

Onze professionele en ervaren installatiedienst 

Uw keuken is voor ons ook een beetje ons 'kindje'. Daarom maken we gebruik van onze eigen deskundige installateurs. Zij plaatsen en perfectioneren uw keuken, zodat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen had en u er meteen kunt van gaan genieten.

Of u nu op zoek bent naar een landelijke of moderne keuken, wij bieden advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

 

Contacteer ons voor advies op maat

Professionele plaatsingsdienst
Professionele plaatsingsdienst
Professionele plaatsingsdienst
Maak online een afspraak

Service


 

Ons doel is om een 100% tevreden klantenrelatie te bereiken en te behouden. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met één van onze producten, dan staat ons ervaren serviceteam voor u klaar. Dit geldt niet alleen voor onze meubelen, maar ook voor de gekozen inbouwapparatuur en werkblad.

Wij bieden dan ook alleen inbouwtoestellen aan die de beste kwaliteit op de markt garanderen, net zoals voor onze meubelen.  Merken waarop u kunt bouwen: met een mooi design, hoog gebruiksgemak en een sterke technologie.

     Service aanvraag