Skip to content

Hedendaagse en moderne keukens 

Perfecte harmonie

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is de ruimte waar we samenkomen en ons verbinden met elkaar. Daarom is het zo belangrijk dat een keuken perfect in harmonie is met de rest van het huis.

Bij Dekeyzer begrijpen we dat harmonie ontstaat door het samenvoegen van verschillende materialen en texturen. Oude elementen kunnen bijvoorbeeld perfect samengaan met moderne details, wat zorgt voor een interessante mix van oud en nieuw.

Maar harmonie gaat verder dan alleen de materialen. Ook licht speelt een belangrijke rol. Een goed doordachte lichtinval zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de keuken.

Bij Dekeyzer streven we ernaar om keukens te creëren die het kloppende hart van een woning vormen. Keukens waarin plannen worden gesmeed en honger naar het leven wordt gestild. Kortom, keukens die perfect in harmonie zijn met de rest van het huis en een spiegel vormen van het gezin dat erin leeft.

Tijdloze elegantie

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is de ruimte waar we samenkomen en ons verbinden met elkaar. Daarom is het zo belangrijk dat een keuken perfect in harmonie is met de rest van het huis.

Als fabrikant van high-end keuken- en totaalinrichtingen plaatsen we tijdloze elegantie centraal. Wij geloven namelijk dat elegantie per definitie tijdloos is.

Om deze elegantie te bereiken, creëren we eenheid in ons verhaal. Hedendaagse, strak ogende stijlen lenen zich hier perfect toe. Door deze aanpak scheppen we rust, zowel visueel als mentaal, ongeacht welk type materiaal we gebruiken.

Zelfs bij het toepassen van contrasten of accentkleuren blijft onze tijdloze stijl overeind. Want wat rust uitstraalt, wordt al snel als elegant ervaren.

Elegantie bereik je enkel door kwaliteit te leveren. Daarom leggen wij de nadruk op premium kwaliteit bij het uitkiezen van materialen. Elk materiaal heeft namelijk zijn eigen karakter en dat karakter vertalen we op de meest optimale manier naar een praktische ruimte.

Binnen en buiten op elkaar afstemmen

Bij ons draait alles om het afstemmen van binnen en buiten op elkaar. Zo hebben we voor een woning een keuken en tv-meubel op maat ontworpen die harmonisch samengaan met de lamellenwand aan de voorgevel van het huis.

De rustige architectuur van de woning komt terug in de keuken, dankzij het gebruik van wit op het meubel, de muren en het plafond. Het hout dat we afstemden op de parketvloer verbindt alles in de ruimte, voor eenheid en rust in huis.

Het blad in terrazzo is een bijzonder kenmerk van deze keuken. Door de mix van marmergranulaten en gepigmenteerde cementbinding heeft het blad een uniek karakter en draagt het bij aan de harmonie van de ruimte.

Bij ons gaat maatwerk hand in hand met harmonie en rust. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze keuken- en totaalinrichtingen.

 

Een huiselijk gevoel met tijdloos design

Bij ons gaat tijdloze en moderne vormgeving hand in hand. Dit ontwerp combineert de rust van moderne greeploze meubelstukken met karaktervolle natuursteen, voor een tijdloze uitstraling.

Ook donkere of antraciet kleuren voelen hierdoor warm en huiselijk aan.

Onze cosy ligzetel is perfect voor een gezellig samen zijn en een huiselijk gevoel. Dim de lichten en je waant je in een kosmopolitische sfeer!

Bij ons staat design in dienst van jouw huiselijkheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze keuken- en totaalinrichtingen.

 

Licht en ruimte: de sleutel tot een dynamisch interieur

Bij ons weten we dat licht en ruimte onlosmakelijk verbonden zijn. Natuurlijk licht is een van de belangrijkste sfeermakers in uw keuken of interieur. Het creëert niet alleen licht, maar ook de ruimte zelf.

Onze weldoordachte aanpak zorgt voor een dynamische ruimte, waarin materialen echt tot leven komen en rust wordt gecreëerd voor de gebruiker. Elke vorm van licht, of het nu natuurlijk- of subtiel kunstlicht is, geeft vorm en ziel aan de bestaande ruimte.

Bij ons staat puur vakmanschap centraal. Al drie generaties lang hebben we deze technieken en inzichten aan elkaar doorgegeven en gedeeld in onze ateliers. Met de juiste invulling van licht wordt elk detail een stijlobject.

Maar ook de juiste invulling van ruimte is essentieel voor een natuurlijke flow van beleving. Bij ons is dit het doel van elke slimme inrichting: beleven wordt een must.

Ontdek hoe wij uw interieur kunnen transformeren met de perfecte balans tussen licht en ruimte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze keuken- en totaalinrichtingen.

 

Moderne warmte

Dit project heeft een strakke uitstraling met een warme touch. De greeploze eikenhouten kasten zijn geschraapt en gecombineerd met een robuust wit werkblad. Dit zorgt voor een moderne uitstraling met een warm karakter.

Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat er een gezellige sfeer. De greeploze kasten geven een minimalistisch gevoel terwijl de eikenhouten structuur voor een warme uitstraling zorgt. Het robuuste witte werkblad creëert een mooi contrast en maakt het geheel compleet.

Oog voor detail

Oog voor detail en meesterschap gaan hand in hand. Elk element verdient dezelfde aandacht als het totaalplaatje, en het zijn de details die de perfectie van het geheel bepalen.

Bij ons staat innovatie centraal en combineren we dit graag met de nieuwste trends om tot verrassende settings te komen. Elk detail krijgt hierbij een hoofdrol, want het zijn net die details die onze meesterschap onderscheiden.

Materialen in harmonie

Een doordachte mix van verschillende materialen kan zorgen voor een prachtige synergie in uw interieur. Wanneer deze materialen op een slimme manier met elkaar communiceren, ontstaan er verrassende en creatieve mogelijkheden die geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Onze ontwerpexpertise zorgt ervoor dat we de juiste balans vinden tussen de verschillende materialen en kleuren, voor een uniek en samenhangend interieurontwerp. Project in samenwerking met Magali Van den Weghe.

 

 

 Meer dan een keuken

De moderne keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een volwaardige leefruimte waar elk detail telt. Bij ons staat het ontwerpen van uw keuken dan ook centraal. Wij zorgen ervoor dat elke vierkante centimeter functioneel en praktisch wordt benut, zodat u kunt genieten van een naadloze en hoogwaardige afwerking.

Onze hoge standaard van ontwerp en afwerking garandeert een resultaat dat klopt tot in het kleinste detail. Geen verloren hoeken of onpraktische ruimtes, maar een keuken die perfect past bij uw levensstijl en behoeften.

Bij ons draait het om luxe in eenvoud. Wij geloven dat de vorm ten dienste moet staan van de functionaliteit, waardoor u optimaal kunt genieten van uw keuken als leefruimte.