Skip to content

Hedendaagse en moderne keukens

Perfecte harmonie

De mooiste uitdaging om harmonie te scheppen in één of meerdere ruimtes is door gebruik te maken van verschillende materialen.

Breng deze materialen samen en een verhaal wordt tastbaar, door hun diverse uitstraling van karakter, kleur en oppervlakte textuur. 

Oude elementen opnieuw onder de aandacht brengen in een wit strakke keuken. Dat is harmonie dankzij een balans in oud en nieuw.

Elke keuken hoort het kloppende hart te zijn van een woning. Besteed daarom genoeg aandacht aan licht en natuurlijk lichtinval.

Hier worden plannen gesmeed, verbindingen aangegaan en honger naar... zo veel, gestild.

De keuken als perfecte harmonie is de spiegel van ons gezin.

 

Tijdloze elegantie

Elegantie is per definitie tijdloos.

Door eenheid te creëren in verhaal blijft de ervaring zuiver. Hedendaags strak ogende stijlen passen dit veel meer toe dan de typisch gekende klassieke stijlen. Deze aanpak in verhaal schept rust, zowel visueel als mentaal, ongeacht welk type van materiaal wordt gehanteerd.

Ook voor het contrast of accentkleur toepassing  leent deze tijdloze stijl zich ideaal.

Want wat rust uitstraalt wordt op haar beurt dan snel als elegant ervaren. 

Elegantie wordt enkel bereikt door kwaliteit. Onze kijk legt de nadruk op premium kwaliteit in het uitzoeken van materialen.

Elk materiaal heeft zo zijn of haar karakter, en dat optimaal vertalen naar een praktische  ruimte is ons vak.

Binnen en buiten op elkaar afstemmen

De keuken en het tv- meubel werden op maat ontworpen en verhoudt zich harmonisch met de lamellenwand aan de voorgevel van de woning. 

De rust van de architectuur keert terug in de keuken door het gebruik van wit zowel op het meubel, de muren en het plafond.  Het hout welke we afstemden op de parketvloer verbindt alles in de ruimte. 
Eenheid is essentieel om rust te brengen in een huis.

Het blad in terrazzo kent een apart karakter, dankzij de mix van marmergranulaten en een gepigmenteerde cementbinding. 

 

Een huiselijk gevoel

Tijdloze en moderne vormgeving gaan hand in hand. Dit ontwerp combineert de rust van moderne greeploze meubelstukken met een tijdloze en karaktervolle natuursteen. 

Ook donkere of antraciet kleuren voelen hierdoor warm aan.

De cosy ligzetel  zorgt voor een gezellig samen zijn en een huiselijk gevoel. 

Dim de lichten en je waant je in een kosmopolitische sfeer!

 

Licht en ruimte

Licht schept ruimte. 

Natuurlijk licht is één van de belangrijkste sfeermakers in uw keuken of interieur. Onderschat nooit het effect van natuurlijk licht. Dit gaat veel verder dan enkel licht in een ruimte brengen. Het schept als het ware de ruimte. 

Het ene kan niet zonder het andere. Elke vorm van licht, of het nu natuurlijk- of subtiel kunstlicht is, het geeft vorm en ziel aan de bestaande ruimte.

Een weldoordachte aanpak levert een dynamische ruimte op, die materialen echt tot leven brengen en rust scheppen voor de gebruiker.

Met de juiste invulling van licht wordt elk detail een stijlobject. Om dit te waarborgen is puur vakmanschap vereist. Al drie generaties lang worden deze technieken en inzichten aan elkaar doorgegeven en gedeeld in onze ateliers.

Met de juiste invulling van ruimte wordt beleven een must. Een weldoordachte invulling zorgt voor een natuurlijke flow van beleving. Laat dat nu het doel zijn van elke slimme inrichting.

 

Moderne warmte

Dit project zou je als strak kunnen bestempelen. Het heeft dankzij de greeploos uitgevoerde en geschraapte eikenhouten kasten in combinatie met een robuust wit werkblad toch een warme uitstraling.

Oog voor detail

Elk detail verdient even veel aandacht als het totaal concept. Het is in de details dat men het meesterschap herkent.

De nieuwste trends in combinatie met onze drang naar innovatie leveren steevast verrassende settings op. Voor elk detail is hier dus een hoofdrol weggelegd.

Mix & Match

Project in samenwerking met Magali Van den Weghe.

Een weldoordachte aanpak laat toe dat uiteenlopende materialen met elkaar vlot communiceren.

Dit levert een boost aan creatieve invullingen op, toepasbaar in elke ruimte van de woning.

 

 

 Meer dan een keuken

Vandaag de dag is een keuken uitgegroeid tot een volwaardige leef-ruimte waar alles tot in het kleinste detail is afgewerkt.

Elke vierkante centimeter heeft zijn functie. Deze hoge standaard van ontwerpen maakt dat het eindverhaal bij oplevering klopt, en de klant niet ten prooi valt aan verloren hoeken en onpraktische ruimtes.

Luxe in eenvoud is het summum van beleven. Puur genieten van de vorm ten bate van de functionaliteit!