Skip to content

Een keuken voor heel de familie

 

open keuken

 

Bij het kiezen van de perfecte keuken voor je huis, gaat het niet alleen om een plaats om te koken of te eten.

Het gaat om het creëren van een centraal punt waar de hele familie samenkomt, herinneringen opbouwt en geniet van de kleinste momenten van het dagelijks leven.

Dekeyzer Keukens begrijpt dit concept volledig en belichaamt een reeks kernwaarden die elke keuken die ze creëren, transformeren tot een speciale, persoonlijke en functionele ruimte.

 

Verbindend als familie

 

Een keuken moet een verbindende factor zijn, een plek waar conversaties ontstaan, waar gelach weerklinkt en waar de liefde voor koken en samenzijn centraal staat. Dekeyzer begrijpt de waarde van familie!  Als een echt familiebedrijf bepalen ze reeds drie generaties lang mee de trends in Vlaanderen. Hun opgebouwde kennis en expertise brengt hele families samen … in de keuken!  Net zoals een familie behoort te zijn: sterk, ondersteunend en altijd aanwezig.

Expertise en vakmanschap

De rijke ervaring en kennis die Dekeyzer in de loop der jaren heeft opgebouwd, is te zien in elk detail van hun keukens. Door te kiezen voor vakmanschap boven massaproductie, zorgt Dekeyzer ervoor dat elke keuken uniek is, vervaardigd met precisie en aandacht voor detail.

moderne keuken

Design en interieur

Een keuken is niet alleen een functionele ruimte; het is een verlengstuk van je persoonlijke stijl en esthetiek. De interieurvisie van Dekeyzer zorgt ervoor dat elke keuken niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van de unieke smaak en persoonlijkheid van de klant. Of je nu gaat voor modern, klassiek of ergens daartussenin, Dekeyzer heeft de kennis in huis om jouw droomkeuken tot leven te brengen.

marmeren  keuken

De kracht van een keukeneiland: Meer dan een centrale blok alleen!

 

Een keukeneiland is een van de meest gewenste elementen in een keukenontwerpen. De visie hierachter reikt verder dan alleen een aandachtstrekker te zijn in je interieur.

1. Centraal punt van de keuken: Het eiland fungeert als het middelpunt, zowel functioneel als visueel. Het trekt de aandacht en dient als een verzamelpunt.

2. Flexibele opslagruimte: Met lades of kasten in het eiland kun je profiteren van de extra ruimte. Ideaal voor het opbergen van potten, pannen of zelfs wijnflessen.

3. Extra zitruimte: Voeg barkrukken toe en je hebt een plek voor een snel ontbijt of om te kletsen tijdens het koken.

4. Veelzijdige werkruimte: Of je nu deeg kneedt of groenten snijdt, de extra ruimte is altijd welkom.

5. Interieur: Het eiland biedt de kans om met verschillende materialen en kleuren te spelen, zoals een marmeren werkblad gecombineerd met materialen met verschillende texturen.

Open keukenstijl

Een open keuken: Ruimte voor beleving!

 

Een open keuken draait om openheid en vloeiende in elkaar overlopende zones of ruimtes:

1. Naadloze overgang: Zonder muren vervagen de lijnen tussen de keuken, eetkamer en woonkamer.

2. Sociaal koken: Koken in een open keuken maakt de kok deel van het gezelschap.

3. Interieurvisie: Open keukens bieden de kans om een consistente stijl en design door de hele ruimte te hebben.

4. Licht en uitzicht: Zonder muren kan natuurlijk licht vrijelijk door de ruimtes stromen.

Bij Dekeyzer draait alles om visie, comfort en het voldoen aan hoge verwachtingen op het gebied van afwerking, stijl en design. Of je nu op zoek bent naar een keuken die dient als een verbindende ruimte voor je familie, of je wilt een stijlvol en functioneel ontwerp dat past bij je persoonlijke esthetiek, Dekeyzer keukens heeft de expertise en visie om elke droom te realiseren. Een Dekeyzer keuken is niet zomaar een keuken; het is het hart van het huis.

Leave a Comment