Skip to content

Wij bieden kwaliteit als garantie voor het leven!

Geen van onze keukens komt op de markt voordat ze uitgebreide kwaliteitscontroles hebben ondergaan.

Dekeyzer keukens en interieur staat ​​voor een buitengewoon hoge kwaliteitsstandaard. Omdat Dekeyzer principieel is als het op hun werk aankomt, behoort alles wat in een Dekeyzer eigen productie wordt geproduceerd tot de beste in zijn klasse. Dit geldt vooral voor fijne kasten en maatwerk keukens.

Kwaliteit als garantie voor het leven!

Onze interne kwaliteitscontrole gebruiken de meest stringente en moderne technologie bij het testen van de sterkte van keukenkasten, keukenbladen en eindafwerkingslagen.

Ook alle mechanische onderdelen worden getest op duurzaamheid: zoals draaideuren, zwenkkleppen, laden, uittrekelementen en draaimolens.

 

Kwaliteit als garantie voor het leven

Niet alleen de productie maar ook de uitvoering wordt enkel gedaan door gekwalificeerd personeel van dekeyzer keukens en interieur.

 

Dit geeft de ingenieurs van dekeyzer keukens en interieur de zekerheid dat een keuken gedurende zijn hele levensduur bestand is tegen dagelijkse slijtage. De werkbladen van dekeyzer moeten ook minstens 160 kilo gewicht dragen boven elke kast - dit komt overeen met de zwaarte van twee volwassen mensen. De dagelijkse taken die u in een keuken nodig hebt, zullen de constructie gedurende de hele levensduur niet belasten.

 

Omdat bij koken vaak wordt gemorst, wordt elk oppervlak getest op bestendigheid tegen verschillende chemische middelen. Olijfolie, koffie, azijn en zelfs aceton worden op oppervlakken aangebracht om te testen op kleurechtheid en materiaalslijtage. Componenten zoals handgrepen worden gedurende langere tijd blootgesteld aan opspattend zout water als tests tegen tekenen van corrosie.

finale controle

Elke stap tot oplevering wordt dubbel gechecked voordat de klant het kan gebruiken.

 

Ook moeten keukens bestand zijn tegen extreme schommelingen in temperatuur. Op deze manier is elke keuken gemaakt om optimaal te functioneren in handen van echte keuken bollebozen. De oppervlakken van de kast zijn ook ontworpen om jarenlang direct zonlicht te weerstaan ​​zonder afbreuk te doen aan bijvoorbeeld de hoogglans lakafwerking.

 

Hetzelfde geldt voor onze inbouwkasten of kleding schappen elders in huis. Door hoogwaardig en duurzaam materiaal als basis te gebruiken garandeert dekeyzer een lange levensduur bij de eindgebruiker. Alles wordt in eigen atelier vervaardigd en getest zodat de klant lang kan genieten van de vakkundig vervaardigde kasten en schappen.

een verbluffend resultaat als doelstelling

Een resultaat om ‘u’ tegen te zeggen is wat dekeyzer keukens en interieur nastreeft. 

 

Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardige premium keuken of een meer betaalbare, redelijk budgetvriendelijke keuken of kast, elk paneel en elke kast van dekeyzer keukens en interieur heeft degelijke kwaliteits testen ondergaan die zelden elders worden gezien.

Leave a Comment