Skip to content

Vind inspiratie in onze keuken en interieur toonzalen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw interieur voor je huis of een geheel nieuwe keuken, dan ga je beslist een kijkje nemen in een toonzaal.

Bij Dekeyzer begrijpen we dat elke keuken en elk interieur een uniek verhaal vertelt en we streven ernaar om dit te weerspiegelen in onze zorgvuldig ontworpen en samengestelde toonzalen.

Alleen maar virtueel via het internet of door te bladeren in vakmagazines bepaal je alleen maar je stijl.

Maar daarmee heb je nog geen definitief antwoord op je vraag. Om een definitief antwoord te bieden bestaat er het concept toonzaal, inclusief het advies van vormgevers, binnenhuisarchitecten en vertegenwoordigers bij dekeyzer keukens en interieur.

toonzaal

Dekeyzer keukens en interieurvormgeving

Het is steeds de betrachting geweest van het familiebedrijf Dekeyzer om niet enkel een productvoorstelling aan te bieden in hun toonzalen, maar vooral om klanten verder op weg te helpen in het definiëren van hun specifieke stijl en smaak. Alleen op deze manier is het mogelijk om tot een persoonlijk concept te komen dat levenslang kan meegaan.

Klanten hebben dikwijls een bepaalde smaak en stijl in hun achterhoofd wat ze mooi vinden, maar daarmee nog geen specifiek concept voor ogen.

De vakkundigheid en creativiteit van de vormgevers en interieurspecialisten van Dekeyzer zorgen er in de eerste plaats voor dat je als klant een beter beeld krijgt van je toekomstige keuken of interieur van je woning. Want alles staat of valt met een goed plan!

natuurkeuken

De toonzalen in Vlaanderen

Om de hoogstaande en verfijnde keukenontwerpen en doordachte interieurvormgeving zo dicht mogelijk bij de klant in Vlaanderen te krijgen, bestaan er vandaag de dag al 7 prestigieuze toonzalen verdeeld over het Vlaams grondgebied. De toonzalen zijn vrij te bezichtigen voor iedereen, maar wanneer je graag specifiek informatie wenst of een verdere uitwerking wilt van je droomkeuken, kun je best een afspraak maken of boeken online.  Dit gaat heel vlot en zorgt ervoor dat jij je ideale tijdstip kan uitkiezen, inclusief het deskundige advies van een vormgever of ontwerper in een toonzaal naar keuze. Dit kost geheel niets!

toonzaal dekeyzer

De toonzaal beleving

Wat maakt de stijl en smaak van Dekeyzer zo uniek? Dekeyzer keukens en interieur is een begrip in de wereld van design, stijlvolle realisaties op maat en kwaliteitskeukens in België.

Dekeyzer kwam als allereerste met de greeploze kasten op de markt. Hiermee liggen ze aan de basis van een concept dat niet meer weg te denken is in onze hedendaagse en moderne keukens. De meerwaarde van dekeyzer was een feit en deze innovatieve visie hebben ze behouden en dit geldt nog steeds vandaag de dag.

showroom keukens

Op het gebied van kwaliteit in uitvoering en aanwenden van premium keuze in materiaal staat Dekeyzer met voorsprong op de eerste plaats in België. Bovendien worden alle keukens in de eigen productiehallen in Menen gemaakt. Geen goedkope massaproductie van uit het buitenland, maar degelijke kwaliteitskeukens en kasten op maat van eigen bodem.

 

Een digitale ondersteuning

In een 'dekeyzer keukens en interieur' showroom koop je nooit een standaard keuken die is opgesteld. Elke keuken is verschillend zoals ook elke klant verschillend is. Om aan deze wensen van de klant tijdens een bezoek of afspraak tegemoet te komen, zullen de vormgevers en specialisten van Dekeyzer de klant steeds bijstaan met de best mogelijke digitale voorstelling. Eens het concept vorm krijgt, krijg je als klant steeds een op maat getekend plan, een conceptdefinitie, een detail toelichting, een technisch plan, een 3D plan en een haarscherpe virtuele beleving van je droomkeuken op maat.

interieur dekeyzer

Bij Dekeyzer keukens en interieur ga je niet op zoek naar ‘13 in een dozijn’ keukens, maar naar een stijlvolle en kwaliteitsvolle keuken of interieur dat tijdloos is.

Elke unieke realisatie van Dekeyzer doorstaat moeiteloos de vluchtige trends en de tand des tijds! Wees welkom en ontdek je ware smaak en stijl in één van onze toonzalen.  

Leave a Comment