Skip to content

Weerspiegel je persoonlijkheid in je inrichting

De inrichting van je huis is een heel persoonlijke aangelegenheid, wat sommigen ook zeggen. De meeste tips in magazines of op het internet leveren een mooie, maar soms een wat saaie stijl op.

En niets is zo persoonlijk als het huis waarin je woont. Wie wil er nu saai of wat gewoontjes bevonden worden?

Wanneer je kiest voor een interieurstijl, is het belangrijk om alles bij elkaar te passen, zodat je interieur er goed ontworpen en uitgebalanceerd uitziet. Maar vergeet ook niet hoe belangrijk het is om je persoonlijkheid te integreren, zodat je je welkom en op je gemak voelt in je eigen huis.

Daarom zijn hier enkele suggesties en ideeën die u zullen helpen dat te bereiken:

 

KIES VOOR COMFORT!

 

comfort en kwaliteit

 

Comfort is essentieel! Soms is het moeilijk om stijl en comfort te combineren, maar met een beetje moeite is het allemaal perfect te doen. Daarom zal het kiezen voor een interieur die gezellig is en er goed uitziet, dichter bij je aansluiten dan een perfect gestileerd plaatje vanuit een woonmagazine. Onthou steeds in je achterhoofd dat erin geleefd moet worden, en dat het geen showroom is waar alles piekfijn moet uitzien. Na een dag hard werken is comfort voor iedereen van het allergrootst belang.

 

Voel wie je bent

 

stijlvol integratie materialen

 

Je hoeft niet de smetteloze en minimalistische woning te hebben om je goed te voelen in je eigen ruimte. Streef in plaats daarvan naar gezellige en vriendelijke uitstraling, want dat is het enige dat ervoor zorgt dat uw huis uniek aanvoelt. Het matchen van contrasterende kleuren,  materialen en het gebruik van persoonlijke spullen zullen een bijzondere en zeer persoonlijke sfeer aan uw huis toevoegen. Dat betekent natuurlijk niet dat je huis een museum moet zijn, maar als het om interieurontwerp gaat, wees dan niet bang voor een informele benadering, want dan voel je je ontspannen en je gasten zullen de plek des te meer waarderen.

 

Kies een stijl die je bent

 

persoonlijke smaak is top

 

Nu kan het soms lastig zijn om te bepalen wie je bent, vooral als het gaat om interieurdecoratie.  Maar om dat te bereiken, is het belangrijk om eerst je voorkeuren te bepalen. Als je de voorkeur geeft aan kleurrijke en fijne details, heeft het geen zin om door Scandinavisch gestileerde meubels te bladeren, omdat ze een heel andere stijl invullen. Aan de andere kant, als je de voorkeur geeft aan eenvoud en een Scandinavische stijl, zal de keuze voor kleurrijke interieuradvies je alleen maar overweldigen. Bovendien is het altijd beter om je te laten inspireren door je eigen favoriete stijlen dan om het even welke stijl te kopiëren. 

 

Je persoonlijkheid bestaat uit vele aspecten, dus zo ook je interieur. Het is essentieel om te beslissen welke aspecten van jezelf zullen worden opgenomen in je interieurontwerp. Als je van muziek en popcultuur houdt, zal het tonen van je favoriete platen of het expressief gebruik van kleuren of gadgets zeker een geweldige aanwinst zijn voor je huis.

 

persoonlijkheid in ruimte en meubilair

 

Maar zorg er ten slotte voor dat je huis praktisch en comfortabel blijft, want dat is het enige dat er toe doet, welke interieurstijl je ook verkiest.

Wil je je persoonlijkheid in harmonie met je leefomgeving echt tot leven brengen, aarzel dan niet om de interieurspecialisten van dekeyzer keukens en interieur hun parate inzichten met u te delen…

Leave a Comment