Skip to content

Weerspiegel jouw persoonlijkheid in jouw inrichting

 

comfort en kwaliteit

 

Wanneer je kiest voor een interieurstijl, is het belangrijk om alles bij elkaar te laten passen, zodat jouw interieur er goed ontworpen en gebalanceerd uitziet.

Maar vergeet ook niet hoe belangrijk het is om jouw persoonlijkheid te integreren, zodat je je welkom en op jouw gemak voelt in jouw eigen huis.

Daarom zijn hier enkele suggesties en ideeën die jou zullen helpen dat te bereiken:

 

Kies voor comfort

Comfort is essentieel! Soms is het moeilijk om stijl en comfort te combineren, maar met een beetje moeite is het allemaal perfect te doen. Daarom zal het kiezen voor een interieur dat gezellig is en er goed uitziet, dichter bij jou aansluiten dan een perfect gestileerd plaatje vanuit een woonmagazine. Hou wel in jouw achterhoofd dat erin geleefd moet worden en dat het geen showroom is waar alles er piekfijn moet uitzien. Na een dag hard werken is comfort voor iedereen van het allergrootst belang.

 

stijlvol integratie materialen

 

Voel wie je bent

Je hoeft niet de smetteloze en minimalistische woning te hebben om je goed te voelen in jouw eigen ruimte. Streef in plaats daarvan naar een gezellige en vriendelijke uitstraling, want dat is het enige dat ervoor zorgt dat jouw huis uniek aanvoelt. Het matchen van contrasterende kleuren en materialen én het gebruik van persoonlijke spullen zullen een bijzondere en zeer persoonlijke sfeer aan jouw huis toevoegen. Dat betekent natuurlijk niet dat jouw huis een museum moet zijn, maar als het om interieurontwerp gaat, wees dan niet bang voor een informele benadering, want dan voel je je ontspannen en zullen jouw gasten de plek des te meer waarderen.

 

persoonlijke smaak is top

 

Kies een stijl die je bent

Nu kan het soms lastig zijn om te bepalen wie je bent, vooral als het gaat om interieurdecoratie. Om dat te bereiken is het belangrijk om eerst jouw voorkeuren te bepalen. Als je de voorkeur geeft aan kleurrijke en fijne details, heeft het geen zin om door Scandinavisch gestileerde meubels te bladeren, omdat ze een heel andere stijl invullen. Aan de andere kant, als je de voorkeur geeft aan eenvoud en een Scandinavische stijl, zal de keuze voor kleurrijke interieuradvies jou alleen maar overweldigen. Bovendien is het altijd beter om je te laten inspireren door jouw eigen favoriete stijlen dan om het even welke stijl te kopiëren.

 

Jouw persoonlijkheid bestaat uit vele aspecten, dus bij jouw interieur zal dat niet anders zijn. Het is essentieel om te beslissen welke aspecten van jezelf je wil opnemen in jouw interieurontwerp. Als je van muziek en popcultuur houdt, zal het tonen van jouw favoriete platen of het expressief gebruik van kleuren en gadgets zeker een geweldige aanwinst zijn voor jouw huis.

 

persoonlijkheid in ruimte en meubilair

 

Maar zorg er ten slotte voor dat jouw huis praktisch en comfortabel blijft, want dat is het enige dat er toe doet, welke interieurstijl je ook verkiest.

Wil je jouw persoonlijkheid in harmonie met jouw leefomgeving echt tot leven brengen, aarzel dan niet om de interieurarchitecten van Dekeyzer in te schakelen voor persoonlijk advies!

Afspraak maken kan hier: https://www.dekeyzer.be/afspraak-interieurarchitecten 

Leave a Comment