Skip to content

Totaalinrichting

Stijlvol met durf

Project in samenwerking met Magali Van den Weghe

Wanneer verschillende natuurlijke materialen elkaar tegenkomen gebeurt er meestal niets… Tenzij je Magali Van den Weghe noemt. Magali slaagt er als geen ander in om hier doorgaans cleane en soms met koud geassocieerde materialen een warmte te creëren. Door gradaties van dezelfde kleur te laten spreken, word je tezelfdertijd visueel geprikkeld door de persoonlijkheid van de diverse natuurlijke materialen.

 

 

Een oase van rust

Door een heel beperkt gebruik van diverse materialen, met name gelakte eik en Carrara marmer, straalt deze badkamer een heel rustige sfeer uit.

De schuine lijn van het dak komt terug in zowel het bad- als het wasmeubel.

Hoe hout zich naadloos vertaalt in verschillende stijlen en toepassingen. 

Stijlvol wassen

Deze strak landelijke badkamer straalt rust uit door de zachte kleurencombinaties.

Een concept waar horizontale en verticale lijnen een verbinding met elkaar aangaan ten behoeve van de ruimte is ook rustgevend.

Dit concept schept een subtiele visuele speling, genoeg om de ruimte fris en levendig te ervaren.

 

Project in aangename samenwerking met Josfien Maes.

Zo mooi kan een wasplaats worden

Elke centimeter wordt benut in deze compacte ruimte. In een handige hoge kolomwand staan was- en droogautomaat naast elkaar op perfecte werkhoogte. Met één beweging gaat de volledige kastenwand terug dicht en worden de toestellen netjes onttrokken aan het oog.

Wanneer de ruimte beperkt is, groeit vindingrijkheid! Een waskamer als een gestileerd geheel op smaak gebracht met duurzame materialen die tegen meer dan een stoot kunnen.

Mooie details: de praktische vouwdeurkast op het werkblad en het wandrek op maat boven de dubbele keramische spoeltafel.

Baden in weelde

Een ruime badkamer die uitnodigt tot relaxen.

 

Het ligbad is bekleed met massief eiken panelen, afgewerkt met authentieke opbouwplintjes.

 

Opvallende marmer in warme kleuren  en de massief eiken plankenvloer dompelen de badkamer onder in een luxueuze en cosy sfeer.

 

Leuk detail: de op maat gemaakte zitbank in de vensterholte biedt de nodige opbergruimte voor volumineuze badjassen en dito handdoeken.